søndag den 9. oktober 2011

Slutning, brik 5

Søren vender sig og ser på Hannah, og siger til hende: "skal vi to ikke lige gå ind til Tobias og se hvordan han har det? og hvad han laver inde på værelset. Hannah nikker bekræftende. De rejser sig og går ind til Tobias på hans værelse og samtidig hører de hoveddøren smække. Inde på værelset ligger der en snøftende Tobias på sin seng. Hannah går hen til Tobias og sætter sig på sengekanten og imens iagttager Søren hende. Efter at have trøstet Tobias, går de tilbage til stuen, hvor Hannah finder en kasse med legoklodser til Tobias og imens at Søren sætter sig i sofaen går Hannah ud i køkkenet, for at hente kalenderen, som hænger på køleskabet. Hun sætter sig på sofaen ved siden af Søren og de aftaler et nyt møde.

Derefter tager Søren tilbage til kontoret for at skrive rapport, om hvordan mødet er gået.

Efter et møde med lederen har Mette i samtygge, besluttet at sige sit job op. Her 3 måned senere arbejder Mette nu som pædagog i en vuggestue og Søren har stadig Hannah som klient. Det går fremad med Hannah og Tobias.

2 kommentarer:

  1. Hej gruppe 1

    Hvorfor er der kommet familiekonsulenter på besøg i hjemmet i første omgang?

    Vh Gruppe 6

    SvarSlet
  2. Det korte svar ville være: Fordi brikkerne ledte os den vej ;)

    Vi har diskuteret rigtig mange ting omkring denne historie og jeg synes Hannahs opførsel tydeliggører præcis hvorfor der er familekonsulenter i hjemmet. Hun er udkørt og mangler overskud til at tage sig af Tobias. For at situationen ikke forværes er det ganske fornuftigt med en hjælpene hånd fra familiekonsulenterne.

    SvarSlet