søndag den 2. oktober 2011

Brik 2 - aktører

Man ser den lille dreng, Tobias, sidde på det beskidte gulvtæppe i stuen og ser tegnefilm på TV'et, mens moderen, Hannah, sidder i sofaen og tænder endnu en smøg. Hannah er enlig mor til Tobias. Hun har lyst hår, der er lidt fedtet og sat op i en hestehale, for hun har endnu engang ikke haft tid til at gå i bad. Hannah er 21 år og har blå øjne og har et modersmærke på højre side af halsen. Hun har slidte cowboy bukser, hættetrøje og varme, tykke strømper på. Hendes tanker kører rundt i hovedet på hende og smøgen ryger sig selv i askebægeret. Hun slukker smøgen og rejser sig træt og uoplagt fra sofaen og kigger hen mod vasketøjet, mens hun sukker dybt. Hun går hen mod Tobias og klapper ham blidt på hovedet og går hen og tager vasketøjet. Tobias ser længelsfuldt efter hans mor, mens hun går ud af stuen med vasketøjet, da hun går ud genoptager han hans fjernsynskiggeri og stikker endnu engang hånden ned i slikskålen. Tobias er tre år og ligner en glad lille dreng, der er lidt buttet med dejlige runde kinder. Tobias ligner sin mor - han har fint lyst hår med blå øjne.
Hannah kommer tilbage i stuen og begynder at rydde op på sofabordet, pludselig ringer det på døren. Hun tager hurtigt askebægeret og de to øl flasker og går ud i køkkenet og stiller det på bordet og går derefter ud og åbner døren.
Der står to familiekonsulenter, hun byder dem indenfor i stuen og tilbyder dem kaffe. Det er første gang hun møder disse to i hendes hjem, så hun føler sig lidt beklemt. De to familiekonsulenter bliver introduceret for Tobias. Tobias siger pænt hej til dem, og fortsætter med at se fjernsyn, derefter sætter de to konsulenter sig i sofaen. Den ene er en ældre mand ved navn Søren på 55 år. Han har mørke bukser og ternet skjorte på. Han har lidt gråligt hår og en lille måne, han har brune øjne og har lidt rynker omkring øjnene. Han er uddannet pædagog og har lidt over 20 års erfaring inden for faget som familiekonsulent. Han er en meget smilende og afslappet mand, og observerer roligt stuen. Ved siden af ham sidder Mette, hans kollega, på 31 år, hun er forholdsvis ny i faget. Mette har en tunika bluse på udenover et par leggens detil et par højhælede sko. Hun er lille og spinkel med langt brunt hår, hun har blå-grønne øjne. Mette finder papir og pen frem og lægger det parat på sofabordet. Hannah kommer ind i stuen med tre kopper, en kande kaffe og et glas saft til Tobias og sætter sig ved siden af Søren og Mette ved sofabordet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar